Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης Αγγελικής στην Κέρκυρα, από τον ίδιο τον πατέρα της (βίντεο, φωτός)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας στο Corfutvnews ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως είπε η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Η δολοφονία στην Κέρκυρα, με θύμα την 29χρονη Αγγελική Πέτρου, από τον ίδιο της τον πατέρα, συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τόσο το νησί του Ιονίου όσο και την υπόλοιπη χώρα. Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, είχαν χαθεί το πρωί της Τετάρτης (02-01-2019) και οι έρευνες για τον εντοπισμό της, αποκάλυψαν τη φρικτή αλήθεια.

Η 28χρονη βρέθηκε τελικά νεκρή και θαμμένη στο πίσω μέρος του πατρικού σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο πατέρας της, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Μάλιστα, αυτός ήταν που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του. Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της κόρης του, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει. Ταυτόχρονα υπέπεσε και σε αντιφάσεις που ξεσκέπασαν την αλήθεια.

Κατά την ανάκρισή του, ο 52χρονος πατέρας παρακαλούσε τους αστυνομικούς να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η κόρη του. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου» είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά, μέχρι στο τέλος να λυγίσει και να ομολογήσει ότι ο ίδιος την σκότωσε!

Την σκότωσε γιατί είχε σχέση με Αφγανό

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο λόγος που ο πατέρας έφτασε στο ανατριχιαστικό έγκλημα, ήταν η σχέση που διατηρούσε η κοπέλα με ένα νεαρό Αφγανό. Μια σχέση που ο πατέρας όχι μόνο δεν ενέκρινε αλλά απαιτούσε να τελειώσει.

Όταν η 29χρονη τον ενημέρωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά σκέφτεται να τον παντρευτεί, ο πατέρα της αποφάσισε να την σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης, στο πατρικό σπίτι της άτυχης Αγγελικής, ο δράστης τη χτύπησε στο κεφάλι και της έδωσε τη χαριστική βολή.

Όταν κατάλαβε πως η κόρη του ήταν νεκρή, προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Το πήρε και το έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι και συνέχισε τη ζωή του, σα να μην τρέχει τίποτα!

Ιατροδικαστής: Φονικά χτυπήματα με σιδερόβεργα

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε το πρωί έριξε φως στις συνθήκες θανάτου. Όπως είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο δράστης τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι.

Τα φονικά χτυπήματα, όπως διαπιστώθηκε ήταν 7 και ο θάνατος της γλυκιάς Αγγελικής αναπόφευκτος.

Έτσι λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον πατέρα της 29χρονης, καθώς την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δεν δήλωσε ο ίδιος, αλλά ο Αφγανός σύντροφός της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας “έσπασε” κατά την ανάκριση και ήταν αυτός που υπέδειξε πού ήταν θαμμένη η κόρη του.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν χθες μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Οι φωτογραφίες της κοπέλας στο facebook

  Το κορίτσι ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της. Ήθελε να ορίσει μόνη τη ζωή της, αλλά ο πατέρας που έγινε δολοφόνος της, ήθελε να έχει τον τελευταίο λόγο.

Όπως είπε ο φίλος της στους αστυνομικούς η κοπέλα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια και ο μόνος άνθρωπος που είχε στον κόσμο ήταν ο πατέρας της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και φέρεται να εγκατέλειψε την Κέρκυρα και να ζει μόνιμα κάπου στην Αλβανία.

Ο πατέρας του Αφγανού για το έγκλημα

Οι εικόνες λίγο μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος

Πηγή: corfutvnews.gr