Η συγκλονιστική αφήγηση ενός αναγνώστη που πάσχιζε να φτάσει με το βαριά τραυματισμένο παιδί του στο νοσοκομείο και το ευχαριστήριο στην ΕΛ.ΑΣ.

Με αφορμή τα δυο συγκλονιστικά βίντεο που δημοσιεύσαμε πρόσφατα, με συνοδείες περιπολικών και μοτοσυκλετών της ΕΛ.ΑΣ. οδηγών με τραυματισμένα παιδιά στο Παίδων, ο Τάσος μας έστειλε τη δική του συγκλονιστική περιπέτεια που έζησε όταν τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι ο μικρός του γιος. Διαβάστε την:

Πριν από ένα 6μηνο χρειάστηκε να μεταφέρω και εγώ το αγοράκι μου που είχε χτυπήσει στο κεφάλι και απελπισμένος τρέχοντας στο δρόμο προς το αγλαια Κυριάκου ζήτησα την βοήθεια αυτών των καταπληκτικών παιδιών να μου ανοίξουν το δρόμο προς τα εκεί.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 7 μηχανές 2 περιπολικά και με κίνδυνο της ζωής τους στην κυριολεξία οι αναβάτες των μηχανών ξεκινήσαμε την διαδρομή τα παιδιά πάσχισαν με ανεγκέφαλους που δεν έκαναν στην άκρη να περάσουμε.

Και βέβαια όλη αυτήν την ώρα το παλικάρι στο κέντρο δεν με άφησε καθόλου από το ακουστικό για να με καθοδηγεί. Και όταν ακόμα ο μικρός μου έχασε τις αισθήσεις του επάνω στο δρόμο ένα παλικάρι που να τον έχει καλά ο Θεός από τους αναβάτες πήδηξε στη κυριολεξία μέσα στο αυτοκίνητο και τον συνέφερε.

Γι’ αυτό σας παρακαλώ όλους, μην τους κοιτάτε με στραβό μάτι όταν σας σταματάνε, μην τους χλευάζεται όταν παίρνουν εντολές για κάτι που είσαστε αντίθετοι.

Θέλουν το καλό όλων μας και στο τέλος να γυρίσουν σπίτι τους αρτιμελείς και ήσυχοι, ότι για άλλη μια μέρα είναι καλά και δεν έσπασαν κάνα πλευρό κάνα πόδι δεν έφαγαν καμιά πέτρα στο κεφάλι καμιά σφαίρα στο στήθος. Γιατί η αλήθεια είναι μακριά από ότι φαντάζεστε.

Με μισθούς πείνας με ατομικά μέτρα προστασίας ληγμένα με οχήματα της συμφοράς προσπαθούν να σας εξυπηρετήσουν…!