Κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο «Ραφαήλ» το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από χθες το πρωί, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα

Η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά διαδοχικών καταβάσεων πολικού ψύχους από τη βόρεια Ευρώπη και ο καιρός αναμένεται να είναι για αρκετές ημέρες άκρως χειμωνιάτικος με χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ, ήδη, σε πολλές πόλεις τα προβλήματα είναι σοβαρά.

Στα λευκά η Λέσβος

Από το πρωί χιονίζει σε όλες σχεδόν τις περιοχές του νησιού, ενώ έχουν αποκλειστεί από το πυκνό χιόνι και κάποια χωριά όπου η συγκοινωνία έχει διακοπεί ενώ σε κάποιες άλλες περιοχές τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

lesvos
lesvos2

Τρίκαλα: Στους 20 πόντους το χιόνι στα ορεινά 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας χιόνιζε και το χιόνι σε ορισμένα σημεία έφτασε και τους 20 πόντους.

trikala12

Φθιώτιδα: Eπιχείρηση για 50 εγκλωβισμένους στο Γαρδίκι

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Γαρδίκι για 50 περίπου άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο της περιοχής από την έντονη χιονόπτωση που δημιούργησε προβλήματα από το βράδυ της Δευτέρας.

Το χιόνι το οποίο έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους είναι αδύνατο να διασπαστεί.

lamia12
lamia13

ΠΗΓΗ