Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η παιδική Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, στο Θέατρο ΗΒΗ στην Αθήνα. Η καθιερωμένη εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά, έχοντας ως μοναδικό στόχο, να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά μας, αλλά και στους γονείς συναδέλφους, να χαρούν και να περάσουν όμορφες στιγμές τις γιορτινές ημέρες, σε μία περίοδο που και η Αστυνομική οικογένεια βιώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Χώρα μας.

Η υπέροχη παράσταση «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη, με το σενάριό της, τα μηνύματά της και τις ερμηνείες των ηθοποιών της, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι αποχώρησαν από το θέατρο, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

Το καλωσόρισμα ανέλαβαν ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας των Ενώσεων Πειραιά και Αθηνών, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς συναδέλφους και τα παιδιά τους, που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά μια δράση των Ενώσεών μας.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία ALLOU FUN PARK για την εκπτωτική προσφορά της, την οποία μπορούν να κάνουν χρήση οι μικροί φίλοι μας με την επίδειξη της πρόσκλησης στα ταμεία του παραπάνω πάρκου ψυχαγωγίας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ 2019 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Για τα Δ.Σ.

– Ο –                                     – Ο –                                  – Ο –                         – Η –

Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας               Πρόεδρος              Γεν. Γραμματέας

Αθηνών                              Αθηνών                             Πειραιά                     Πειραιά

ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης           ΡΗΓΑΣ Νικόλαος           ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων        ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ