Ραγδαίες εξελίξεις – Στα Μέγαρα ψάχνουν τον Αλβανό φονιά της Χαλκιδικής

Μια ενδιαφέρουσα τροπή πήρε τις τελευταίες ώρες η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Λέλας Μαυρομάτη στην Ορμύλια Χαλκιδικής και της απαγωγής του 4χρονου γιου της, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Αλβανό υπήκοο Τζέιμς Κλοντ Λέσι, μετά από δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο στην περιοχή της Αττικής.

Ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για τη συνάντηση και μετά την αποκάλυψη του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

Συναντήθηκε με τον Κούγια

Ο Αλβανός Τζέιμς Λέσι, τον οποίο αναζητούν οι αρχές εδώ και 10 ημέρες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, όπως ανέφερε ο ίδιος ο δικηγόρος.

Ο συζυγοκτόνος ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του για την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και του είπε μάλιστα να συναντηθούν από κοντά, όπως και έγινε. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 8 Ιανουαρίου στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Στην μυστική συνάντηση, ο Τζέιμς Λέσι ζήτησε ξανά από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του, με τον κ. Κούγια να θέτει έναν βασικό όρο προκειμένου να του πει το ναι. «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» του είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Έκτοτε ο καταζητούμενος εξαφανίστηκε εκ νέου και αναζητείται πλέον από τις Αρχές στην περιοχή της Αττικής.