Ένας νεκρός από την κακοκαιρία – Πολλά προβλήματα σε όλη την χώρα (φωτός)

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των τοπικών αρχών στο Ωραιόκαστρο Σερρών για τον θάνατο ενός ανθρώπου, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών, ενώ στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη σφοδρή βροχόπτωση. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πέντε πυροσβέστες, δύο οχήματα). Επιτόπου παραμένουν και δυνάμεις της αστυνομίας. Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή, σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου στη Βόρεια Ελλάδα.

Κατάρρευση γέφυρας στα Τρίκαλα – Πτώσεις δέντρων σε Ναύπλιο και Άργος

Στα Τρίκαλα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου κατάρρευση γέφυρας στη Διάβα της Καλαμπάκας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ σε Ναύπλιο και Άργος οι θυελλώδεις άνεμοι εκρίζωσαν δέντρα, προκαλώντας προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.