Θρίλερ στην Πάτρα με πτώμα άγνωστου άνδρα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, δεν έδειξε ύποπτα σημάδια ή κακώσεις στο σώμα του νεκρού άνδρα, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 30 – 35 ετών και ύψους 1,80.

Στη σήμανση και σε αναφορές εξαφάνισης προσώπων, έχουν στραφεί οι τοπικές αρχές για την ταυτοποίηση της σορού άνδρα, που ανασύρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/12/2018) από την θαλάσσια περιοχή των Νιφορεϊκων Αχαΐας.

Οι αρχές στο πλαίσιο αναζήτησης της ταυτότητάς του, έκαναν γνωστό ότι ήταν κανονικής σωματικής διάπλασης και χωρίς μαλλιά, έφερε σκούρα μπλούζα, σκούρο παντελόνι, σκούρο μπουφάν και σκούρα αθλητικά υποδήματα, αλλά κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του νεκρού, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Με βάση την πρόοδο της σήψης, ο κ. Γκότσης εκτιμά ότι η σορός βρισκόταν στην θάλασσα για διάστημα 24 ωρών περίπου, ενώ έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το βεβαιώσει μέχρι στιγμής.


Πηγή