Καμένα Βούρλα: Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Κουκουλοφόρος με την απειλή όπλου δεν βρήκε χρήματα και άρπαξε κινητά τηλέφωνα

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (21/12) ένας κουκουλοφόρος με πιστόλι «μπούκαρε» σε γνωστή εταιρία ταχυμεταφορών που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Καμένων Βούρλων με σκοπό να αποσπάσει χρήματα.

Όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, άρπαξε κάποια κουτιά που περιείχαν τηλέφωνα και εξαφανίστηκε.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κρούσμα με δράστη κουκουλοφόρο στην περιοχή, καθώς δύο μέρες νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης (19/12), ένας άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα περιποίησης νυχιών, αρχικά χωρίς να γίνει αντιληπτός, καθώς η ιδιοκτήτρια με μια πελάτισσα βρίσκονταν σε διπλανό χώρο. Κάποια στιγμή που η ιδιοκτήτρια μετακινήθηκε στον χώρο εισόδου, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το ληστή που κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ φέρεται να μη μιλούσε Ελληνικά. Και σε αυτή την περίπτωση άρπαξε μια τσάντα και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Τέλος ότι λίγες μέρες νωρίτερα σημειώθηκε διάρρηξη σε σπίτι στα Καμένα Βούρλα με τις μαρτυρίες να θέλουν δύο δράστες εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ ο άλλος είχε λοστό. Προσπάθησαν αρχικά να διαρρήξουν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία και όταν δεν τα κατάφεραν επικεντρώθηκαν στο διπλανό σπίτι που μένει η μητέρα του. Από κει αφαίρεσαν μία τηλεόραση και άλλες οικιακές συσκευές.


Πηγή