Ειρήνη Λαγούδη: Ο δικηγόρος της οικογένειας θα κάνει μηνύσεις σε βάρος γυναίκας για κακοήθη σχόλια

Μήνυμα στο προφίλ της οικογένειας Λαγούδη , ανήρτησαν στο facebook οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται τη σελίδα, ενώ οι περίεργες αναρτήσεις μίας γυναίκας έχουν τραβήξει την προσοχή τους, επισημαίνοντας πως θα κινηθούν πως και νομικά εναντίον της.

Capture

Στο μήνυμα αυτό, η οικογένεια, για άλλη μια φορά εκφράζει την βεβαιότητα της για τη δολοφονία της 44χρονης, επισημαίνοντας πως μέχρι την τελευταία στιγμή η ζωή της και η συμπεριφορά της, δεν έδιναν την εικόνα μιας γυναίκας που θα έδινε τέλος στη ζωή της.

Το αντίθετο μάλιστα.

Κλείνοντας μάλιστα η οικογένεια τονίζει: «Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση. Την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της δικαιοσύνης.»

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, οτι με άλλη νεώτερη ανάρτηση, οι διαχειριστές της σελίδας, επιτίθενται κατά γυναίκας, που ως χρήστης του faceboook σε διάφορες σελίδες, έχει εκφράσει τις αμφιβολίες της για το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οι δικηγόροι μάλιστα λένε πως θα κινηθούν και νομικά εναντίον της αν και η εντύπωση, σε όσους παρακολουθουν την υπόθεση από κοντά, είναι πως σε αυτήν έχουν εμπλακεί τελείως άσχετα άτομα, που καταγγέλλουν μάλιστα το ένα το άλλο με βαριές εκφράσεις.

Αυτό βγάζει προς τα έξω μια εικόνα που σε κάθε περίπτωση δεν βοηθά στην κατεύθυνση της εύρεσης της αλήθειας, γύρω από το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης.

Το μήνυμα της οικογένειας:

«Η απώλεια της αγαπημένης μας Ειρήνης, θύμα εγκληματικής ενέργειας , μας έχει συγκλονίσει όλους. Μας διακατέχει απέραντη θλίψη για τον άδικο χαμό της και ζητούμε εναγωνίως να εξιχνιασθεί το ταχύτερο δυνατόν το έγκλημα και να αποδοθεί δικαιοσύνη για την αποτρόπαια πράξη.

Η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της , που με πολύ μεγάλο αγώνα είχε αναθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φθάσει σε μια ηλικία , που είχαν ανοίξει τα φτερά τους , για καινούρια πράγματα (πανελλήνιες, σπουδές στη Γαλλία, στρατιωτική θητεία) δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της, αφήνοντάς τα μόνα σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής τους.

Ηταν αγαπητή σε όλο το χωριό, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα δυσμενών σχολίων σε βάρος της. Όλοι γνώριζαν την αγωνιστικότητά της για την ανατροφή και επιβίωση των παιδιών της, με την διαχείριση της περιουσίας της και αιωρείται το βασανιστικό ερωτηματικό , γιατί να χαθεί έτσι άδικα και με τον πιο βάναυσο τρόπο .

Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός, ότι υπήρξαν φήμες για αυτοκτονία, προφανώς για να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση.

Πώς είναι δυνατόν η Ειρηνούλα, που είχε σχέδια για τα παιδιά της και τη βαρεία ευθύνη της ανατροφής τους, να προβεί σε τέτοια απονενοημένη ενέργεια, όταν την ημέρα της εξαφάνισής της είχε αγοράσει καφέ και γλυκά για την γιορτή του γιού της, είχε ήδη κλείσει εισιτήρια για μετάβαση στη Γαλλία, να ρυθμίσει θέματα σπουδών της κόρης της και είχε προχωρήσει με τον αδελφό της σε αγορά δενδρυλίων για επέκταση των καλλιεργήσιμων κτημάτων της?

Η Ειρηνούλα ήταν δυνατός άνθρωπος, εδώ και 8 έτη αγωνιζόταν μόνη για τα παιδιά της με αξιοπρέπεια, κόπο, ευθύνη και μεγάλη προσπάθεια, έχοντας ταυτόχρονα και το ρόλο του εκλιπόντος πατέρα, ενώ επι 3 έτη φρόντιζε και την κατάκοπη πεθερά της.

Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση. Την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της δικαιοσύνης.

Η οικογένειά της.»

Capture.1GIF

πηγη .agriniopress.gr


Πηγή