Αποφυλακίζεται η μάνα που σκότωσε και έβαλε στην κατάψυξη το βρέφος της!

Ελεύθερη πρόκειται να αφεθεί η 36χρονη γυναίκα από την Αχαΐα, η οποία πριν από λίγα χρόνια, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς είχε σκοτώσει το μόλις τριών μηνών βρέφος της, επειδή την ενοχλούσε με το κλάμα του.

Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά με αποτέλεσμα να μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.

Τo ανατριχιαστικό έγκλημα, είχε σημειωθεί σε χωριό της Αχαΐας, το καλοκαίρι του 2013 από την τοξικομανή τότε μητέρα του άτυχου βρέφους. Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως την ενοχλούσε. Η μητέρα το χτύπησε, με αποτέλεσμα το βρέφος να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα αβοήθητο.

Το νεκρό βρέφος, ανακάλυψε την επόμενη ημέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι από δουλειές, ο σύντροφός της, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στην ζωή. Μάλιστα, τότε στην κατάθεσή του, είχε ισχυριστεί ότι η μητέρα, είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη.

Πηγή: dete.gr

ΠΗΓΗ