Υπόθεση Ακουμιανάκη: Απαλλάχθηκε ο γιατρός για τον θάνατο της Στέλλας

16/12/2018 01:05

Απαλλάχθηκε  των κατηγοριών του ο γιατρός (ειδικευόμενος τότε) που δικάστηκε χθες (14/12/2018)  στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την αθώωση του ειδικευόμενου -τότε – γιατρού που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως για τον θάνατο της άτυχης Στέλλας Ακουμιανάκη, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Κρήτης.
 
Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας επεσήμανε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, δεν αποδείχθηκε ότι, υπήρξε οποιαδήποτε πλημμελής συμπεριφορά από μέρους του κατηγορουμένου που να προκάλεσε τον θάνατο της Στέλλας.
 
Νωρίτερα ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι ο θάνατος της Στέλλας προκλήθηκε από την τοξικότητα του αλκοόλ στον οργανισμό της και πως ιατρικά δεν μπορούσε να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.
 
ΠΗΓΗ patris.gr


Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης