2015 – 2018: Το Policenews άλλαξε εμφάνιση και έγινε ακόμα πιο εύχρηστο

Τον Οκτώβρη του 2015 πρωτοεμφανίστηκε το Policenews στο ελληνικό διαδίκτυο με αρθρογραφία και αποκλειστικότητες που γρήγορα έγιναν “viral” σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα Πανελλαδικά κανάλια αλλά και δίκτυα του εξωτερικού (Reuters, Cnn, RT, Zdf, κ.α.) δημοσίευσαν πλάνα από αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες ρεπορτάζ τα οποία μόνο το Policenews είχε στη κατοχή του.

Το 2016 και λίγους μήνες μετά την έναρξή του, το Policenews διαπιστεύτηκε ως μέσο ενημέρωσης των Σωμάτων Ασφαλείας από όλα τα υπουργεία και Αρχηγεία αλλά και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Το Policenews είναι ένα μέσο που το αποδέχτηκαν άμεσα εκατοντάδες αναγνώστες και άρχισε να δυναμώνει μέρα με τη μέρα, αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Σκοπός μας δεν είναι να το φτάσουμε στη κορυφή. Η θεματολογία του είναι συγκεκριμένη, στοχευμένη και “περιορισμένη”. Αυτός είναι και ο λόγος που το Policenews βίαια ημερησίως ξεπερνάει τα 30 άρθρα. Ωστόσο, και τα 30 άρθρα του διαβάζονται από χιλιάδες αναγνώστες που θέλουν να ενημερώνονται για το αστυνομικό δελτίο της ημέρας έγκυρα και έγκαιρα.

Από σήμερα, με νέα εμφάνιση, ακόμα πιο εύχρηστη και απλοποιημένη, θα σας κρατάμε στις επάλξεις της ενημέρωσης ακόμα πιο δυναμικά.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα εκατοντάδες μηνύματα και emails που μας έχετε στείλει όλο αυτό τον καιρό με ευχές και συγχαρητήρια.

Press Room Policenews