Ρόδος: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της φοιτήτριας – Συγκλονίζει ο λόγος που τη σκότωσαν

10/12/2018 02:00

Οι δυο βασικοί ύποπτοι, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, που κρατούνταν και ανακρίνονταν από τις Αρχές, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια στην Ρόδο.

Οι δύο δράστες είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι καθώς είχαν πέσει σε αντιφάσεις κατά την ανάκριση από τις Αρχές.

Οι δυο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της, ενώ, στη διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο, φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε και ξέσπασε καβγάς.

Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την 21χρονη κοπέλα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους.

Εκεί, την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της.

Το λευκό βαν

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να έχει ο πατέρας του 19χρονου ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του «ύποπτου» λευκού βαν αλλά και εκείνος που εντόπισε τη σορό της άτυχης κοπέλας. Το επίμαχο λευκό όχημα φαίνεται να έχει αδικαιολόγητη κίνηση στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/11) λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της κοπέλας στην περιοχή της Λίνδου κοντά στην παραλία όπου οι δράστες πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Ο πατέρας του 19χρονου βρισκόταν από το μεσημέρι στο Κεντρικό Λιμεναρχείο και έδινε κατάθεση γιατί το επίμαχο βαν αρχικά φαίνεται πως έχει καταγραφεί στο σημαντικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή του το Λιμενικό Σώμα από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα από το σπίτι της φοιτήτριας, όπου πιθανόν επιβιβάστηκε η νεαρή το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης λίγο πριν πεθάνει. Επί ώρες οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος ανέκριναν τους δύο άνδρες, το νεαρό αλβανικής καταγωγής και τον ιδιοκτήτη του βαν.

Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και κυρίως η περίεργη εξαφάνιση των κινητών τηλεφώνων ήταν στοιχεία που προβλημάτισαν τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση οι οποίοι αναφέρουν στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι είναι ένα εξαιρετικά βίαιο έγκλημα.

Η υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης θα ρίξει φως στις βασικές λεπτομέρειες της εξέτασης της σορού της άτυχης Ελένης καθώς φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία για τα οποία έχει ενημερώσει ο ιατροδικαστής τον πατέρα της Ελένης.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές αναφέρει ότι μάλλον το κορίτσι είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες. Είναι πιθανό να εμφανίστηκε και ο δεύτερος με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του. Εκεί πρέπει να υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της κοπέλας, με τους νεαρούς να πανικοβάλλονται από το λιπόθυμο κορίτσι. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να την ξεφορτωθούν πετώντας τη ζωντανή (άγνωστο αν το ήξεραν ότι δεν είχε πεθάνει) στη βραχώδη περιοχή της Φώκιας Λίνδου. 

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ: Πότε καταβάλλονται επιδόματα ανεργίας και Δώρο Εορτών

Κοινωνικό μέρισμα: Προσοχή – Ποιοι μπορούν να το εισπράξουν χωρίς αίτησηΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης