Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας: Υπάρχει βίντεο βιασμού της 21χρονης Ελένης από τρία άτομα

07/12/2018 13:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

Υπό την πίεση της δημοσιοποίησης ροζ βίντεο όπου λίγο καιρό πριν εμφανίζεται η 21χρονη φοιτήτρια με τρεις νεαρούς στο σπίτι της, ήδη οι έρευνες έχουν στραφεί στο υλικό που θα αποκαλύψει η άρση απορρήτου στα τηλέφωνα των δυο δραστών αλλά και της άτυχης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ημέρα της δολοφονίας της 21χρονης, στο εξοχικό του 20χρονου Ροδίτη βρισκόταν και τρίτο άτομο, πιθανόν το ίδιο που πριν λίγο καιρό καταγράφηκε στο ροζ βίντεο στο σπίτι της φοιτήτριας. Τα στόματα σιγά σιγά και μετά το αρχικό σοκ ανοίγουν για τη συστηματική δράση των νεαρών, που υπό την απειλή δημοσιοποίησης αλλά και με άσκηση βίας «τύλιγαν» τα νεαρά θύματά τους στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Το Policenews και μετά από ανώνυμη μαρτυρία, αποκάλυψε πριν δυο ημέρες ότι στη μεταφορά και δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, συμμετείχε και τρίτο άτομο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ημέρα της προσαγωγής του 19χρονου Αλβανού και του 20χρονου Ροδίτη, το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος πέρασε και τρίτο άτομο για το οποίο και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερο.

Το σίγουρο είναι, ότι τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν όλα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό στη Ρόδο, με τραγική κατάληξη τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης