Συνέλαβαν στο Αγρίνιο μαθητές Γυμνασίου και τους γονείς τους για την κατάληψη στο σχολείο τους

01/12/2018 12:16

Στο Αγρίνιο συνέλαβαν μαθητές και τους γονείς τους εξαιτίας της κατάληψης στο σχολείο τους.

Οι μαθητές συνελήφθησαν την Παρασκευή γιατί φέρεται ότι ήταν εκείνοι που υποκίνησαν την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress. Η κατάληψη στο εν λόγω σχολείο ξεκίνησε την Πέμπτη- όπως και σε πολλά άλλα σε όλη την Ελλάδα- για το Μακεδονικό, αλλά στο συγκεκριμένο γυμνάσιο συνεχίστηκε και την Παρασκευή.

Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών. Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν οι γονείς τους, ενώ αναζητείται ένας 14χρονος και ο γονέας του.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι Αρχές λειτούργησαν αυτεπάγγελτα, ενώ η διεύθυνση απλά κλήθηκε να δώσει κατάθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 1 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. Δημήτρης

    Όταν εγώ ήμουν μαθητής, στο λύκειο κλείνανε τα σχολεία επί μήνες πανελλαδικά με την προτροπή κομμάτων.Τότε κανένας δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα εμείς που δεν είχαμε την δυνατότητα για φροντιστήρια να μην μπορούμε να παρακολουθήσουμε καν το μάθημα όταν επιτέλους ανοίγανε τα σχολεία.
    Όταν όμως δεν συμφέρει κατευθείαν μπαίνουν όλοι φυλακή και λήγει η κατάληψη.
    Ακόμα και σήμερα πανεπιστήμια καταλείπονται από εξτρεμιστές και δεν μπορεί κανένας να κάνει τίποτα λόγω «ασύλου».
    Τα πάντα είναι υποκινούμενα.