Αλβανός με cabrio παρίστανε τον αστυνομικό του Τσίπρα

01/12/2018 00:52

Ενας 28χρονος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, συνελήφθη μετά από καταδίωξη, από τους αστυνομικούς της ασφάλειας του τμήματος Αμπελοκήπων, γιατί παρίστανε τον αστυνομικό του Τσίπρα.

Η δράση του εντοπίστηκε στην συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας, όταν μάλιστα παρενέβη στην διένεξη άνδρα της τροχαίας με πολίτη, τον οποίο απείλησε ότι θα τον συλλάβει, λέγοντας στον αστυνομικό ότι είναι συνάδελφός του και αποσπασμένος στην συνοδεία του Πρωθυπουργού.

Οι πληροφορίες έφτασαν στην Ασφάλεια από την οποία προέκυψε ότι ο 28χρονος δεν είχε καμία σχέση και δόθηκε εντολή για την σύλληψή του.

Ο ίδιος μόλις κατάλαβε ότι τον καταδιώκουν, έσπευσε να ξεφύγει, όμως συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ένας αστυνομικός κατάφερε και απέσπασε το τσαντάκι του 28χρονου το οποίο περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με μεταλλικά σφαιρίδια, μια αληθινή αστυνομική ταυτότητα που ανήκει σε αστυφύλακα ο οποίος είχε δηλώσει την απώλεια της το 2016, χειροπέδες και έναν ασύρματο I-Com ο οποίος ήταν ρυθμισμένος στη συχνότητα του καναλιού του κέντρου της Ασφάλειας Αθηνών.

Μέσα στο τσαντάκι του υπήρχαν ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού του και τα κλειδιά από το μηχανάκι του, το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη περιοχή χωρίς πινακίδες. Μέσα στο διαμέρισμα του βρέθηκαν: Μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες ταυτότητας με αστυνομική στολή, κλειδιά από χειροπέδες, ένα πηλήκιο αστυφύλακα, ένα πορτοφόλι με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέντε κινητά τηλέφωνα και τσαντάκια που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον οπλισμό τους καθώς και τα κλειδιά από τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα του, μάρκας Mercedes SLK και Jeep Cherokee.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης