Ποινή φυλάκισης σε 57χρονο που γρατσούνισε αυτοκίνητο γείτονά του

Στα Δικαστήρια έφτασε η διαμάχη δύο γειτόνων σε πολυκατοικία του Βόλου και ένας 57χρονος, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε 15 μήνες με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης, καθώς έφτυσε έναν 31χρονο άνδρα και του γρατσούνισε το αυτοκίνητο!

Ο 57χρονος κατηγορούνταν για μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση, αφού ο 31χρονος δικηγόρος του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, με το Δικαστήριο να τον δικαιώνει και να διατάσσει τον δράστη να μην τον πλησιάζει.

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο γειτόνων έγινε τον Δεκέμβριο του 2017, όταν μεταξύ των δύο ανδρών είχε δημιουργηθεί διαμάχη για θέματα διαχείρισης στην πολυκατοικία στην οποία διέμεναν στο Βόλο. Ο 57χρονος φέρεται αρχικά να έφτυσε το αυτοκίνητο του 31χρονου, ενώ έκανε και άσεμνη χειρονομία προς το νεαρό. Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα η κατάσταση μεταξύ τους δεν εκτονώθηκε καθόλου, με τον δράστη να φτύνει τον 31χρονο, ενώ κρατώντας κλειδί του γρατσούνισε το αυτοκίνητο… Τελικά, το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, με τον κατηγορούμενο να ασκεί έφεση και να αφήνεται ελεύθερος.

πηγή: magnesianews.gr

ΠΗΓΗ