Κέρκυρα: Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του 63χρονου Αλβανού – Συνελήφθη ο δράστης

Στη διαλεύκανση της στυγερής δολοφονίας του 63χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, που βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα (26/11) δολοφονημένος από σκάγια κυνηγετικού όπλου σε χαντάκι δίπλα στην επαρχιακή οδό Δραγωτινών – Σπαρτερών στη νότια Κέρκυρα, φαίνεται πως έχει φτάσει μετά από μέρες ερευνών η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Μετά από πολλαπλές προσαγωγές, ένας 44χρονος Κερκυραίος, κοντοχωριανός του 63χρονου, φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το χέρι του 44χρονου φαίνεται πως όπλισε ο λεκτικός διαπληκτισμός που προηγήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών στο καφενείο, την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο 44χρονος, φερόμενος ως δράστης, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευη (30/11) στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Κέρκυρας, βάσει του προανακριτικού υλικού που τον συσχετίζει με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα ο 44χρονος, παρότι του έχει ζητηθεί, δεν έχει παραδώσει στην αστυνομία το κυνηγετικό του όπλο για το οποίο είχε σχετική άδεια.



ΠΗΓΗ