Η συγκλονιστική τελευταία φωτογραφία με τους δυο άτυχους νέους μαζί που ραγίζει καρδιές – Πλήρες φωτορεπορτάζ από την τραγωδία στο Μεσολόγγι

Λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί εντόπισαν νεκρούς τους Βασίλη Γρατσάνη και Ιωάννη Κορδώση μέσα στο όχημά τους.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι του Αχελώου, δίπλα στον δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή, στον οδικό άξονα προς τον οικισμό Λεσίνι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων ξεκίνησαν σήμερα με την ανατολή του ηλίου, για τέταρτη διαδοχική ημέρα. Άνδρες της αστυνομίας χωρίστηκαν σε ομάδες και ερεύνησαν όλο το οδικό δίκτυο, ενώ κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους στον ποταμό με τη χρήση πλωτού μέσου, κατά μήκος της κοίτης. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο διευκόλυνσης των ερευνών είχε δοθεί εντολή σε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει σε εναέρια αυτοψία.



Το μοιραίο βράδυ
Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου και λίγο μετά τις 04.30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αποχώρησή τους από το μαγαζί με το αυτοκίνητό τους. Έκτοτε η τύχη τους αγνοείτο. Το τελευταίο στίγμα τους καταγράφηκε από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στις 05.10 το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, συνθέτοντας τα κομμάτια του παζλ.

Η συγκλονιστική τελευταία φωτογραφία με τους δυο φίλους μαζί

Μια φωτογραφία από καφετέρια του χωριού που δείχνει τους δυο φίλους Βασίλη και Γιάννη να πίνουν λίγες ημέρες πριν τον καφέ τους σε καφετέρια του χωριού, συγκλονίζει, αφού τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε λίγες ώρες μετά την έλευση του 2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με την ανεύρεση των δυο παλικαριών νεκρών μέσα στο μαύρο Corolla.

policenews_foto1