Στόματα ερμητικά κλειστά – “Θρίλερ” χωρίς τέλος για τους δυο άντρες στο Μεσολόγγι (φωτός – βίντεο)

Ανυπόστατες οι απόψεις περί εγκληματικής ενέργειας, κατήγγειλε νωρίτερα η μητέρα του αγνοούμενου Βασίλη Γρατσάνη σε δημοσιογράφο του “PoliceNews“. Τέτοιες ώρες, μας τόνισε, πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα από τους δημοσιογράφους, που μπροστά στη τηλεθέαση ή ακροαματικότητα, δεν διστάζουν να βγάλουν ειδήσεις οι οποίες δεν ισχύουν. Η μητέρα του αγνοούμενου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με ευχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τη Πυροσβεστική Υπηρεσία που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό των δυο αντρών. Σύμφωνα με την ίδια, το κατώφλι της Ασφάλειας, έχουν περάσει αρκετά άτομα για να καταθέσουν, ενώ κλείνοντας ζήτησε για άλλη μια φορά, όποιος έχει κάποια πληροφορία να μην διστάσει να τη δώσει στις Αρχές.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες που γίνονται για τους δυο αγνοούμενους στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει δυο νέοι άνθρωποι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

tromaktiko710

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή ,ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

tromaktiko714

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από χθες που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έχουν ψάξει σε όλη την περιοχή και παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν.Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ. Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.

tromaktiko711

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου από χθες το πρωί βρίσκεται στο σημείο και συμμετέχουν στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ.Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.

ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews

ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews1

ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews2

ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews3

ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews4

ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews5
ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews8