Αυτά είναι τα δυο παλικάρια που αγνοούνται από χθες στο Αιτωλικό [photo]

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βγήκαν να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου έτους και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Ειδικότερα, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της εξαφάνισης του 35χρονου και του 40χρονου.

Ειδικότερα, προσπαθούν να μάθουν πού ακριβώς πήγαν οι δύο άνδρες τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά και να βρουν άτομα που πιθανώς τους είδαν πριν εξαφανιστούν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί επιχειρούν να βρουν τους δρόμους από όπου μπορεί να πέρασαν οι δύο άνδρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επικεντρώσουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.

Έκκληση για πληροφορίες από συγγενείς και φίλους:

“Ο ένας είναι ο συγχωριανός μας Βασίλης Γρατσάνης του Κωνσταντίνου και ο Πενταλοφιώτης Ιωάννης Κορδώσης. Τα επίσημα στοιχεία που έχουμε εως τώρα είναι οτι το κινητό του ενός παιδιού έκλεισε στις 4:43 π.μ και τα άλλα δύο κινητά του άλλου παιδιού, εννέα λεπτά αργότερα δηλαδή στις 4:52 π.μ περίπου, για άγνωστους λόγους. Οι έρευνες εστιάζονται στα χωριά Γουριά, Μάστρο, Πεντάλοφο, Λεσίνι, Κατοχή και Νεοχώρι και στην ευρύτερη περιοχή, απο το στίγμα που έδωσαν οι κεραίες. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν ένα μαύρο TOYOTA COROLLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885. Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε,να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα: 2632041163 , 6937097075, 6981227424 και 6944271647.”

policenews