“Βεντέτα” στα Λιόσια – Μια δολοφονία το Σάββατο και τα αντίποινα χθες (Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

Το Σάββατο νωρίς το απόγευμα, τα μέλη δυο οικογενειών που τα παιδιά τους αποφάσισαν να χωρίσουν, βρέθηκαν αντιμέτωποι στο μικρό κάθετο στενάκι της Λ. Φυλής, με έντονο διαπληκτισμό που δεν άργησε να πάρει άγρια τροπή. Ο ένας από τους… “συμπεθέρους”, έβγαλε όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ, τον αδερφό του άλλου συμπεθέρου.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη υπόθεση, είχαμε αναφερθεί σε ένα περίεργο συμβάν που είχαμε ως αποκλειστικό για το νοσοκομείο “Υγεία”. (δείτε ΕΔΩ τι είχε γίνει)

Μετά τον σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμό, ο 35χρονος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός, ενώ μέλη της οικογένειάς του τον έβαλαν σε αυτοκίνητο για να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Πρώτος σταθμός το νοσοκομείο “Υγεια” το οποίο δεν τον δέχθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προς στιγμήν πανικός στα εξωτερικά ιατρεία από τους εξαγριωμένους συγγενείς του θύματος. Τελικά, ο άτυχος 35χρονος κατέληξε στον Ευαγγελισμό, όπου και διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Η “βεντέτα” ξεκίνησε χθες πριν ακόμα κηδέψουν τον 35χρονο

Τρία σπίτια σχεδόν ταυτόχρονα -λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος- έγιναν παρανάλωμα του πυρός, από εξαγριωμένους συγγενείς της οικογένειας του θύματος. Οι πληροφορίες λένε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από τις μεγάλης έκτασης φωτιές που με μανία έβαλαν οι εξαγριωμένοι συγγενείς.

Το  “Policenews” βρέθηκε σήμερα στο σημείο, για να καταγράψει τις καταστροφές που προκλήθηκαν μετά την άγρια δολοφονία. Οι εικόνες “αποκάλυψης” πιο κάτω, είναι χαρακτηριστικές της μανίας, αλλά και της βεντέτας που έχει ξεσπάσει ήδη ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

policenews3

policenews2

policenews1