Η συγκινητική φωτογραφία με άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να δίνει ζεστό καφέ σε άστεγο

Ναι κύριοι. Η αστυνομία δεν είναι μόνο καταστολή, άγριες φάτσες, κλήσεις και αδικίες. Το μεγαλύτερο μέρος των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. είναι άνθρωποι με ευαισθησίες, συναισθήματα και αγάπη. Είναι οι άνθρωποι που όταν τους χρειαστούμε θα τρέξουν με βροχή, κρύο και καύσωνα, για να μας βοηθήσουν, να μας συμπαρασταθούν, να συμπονέσουν. Αυτή η φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα “ΔΙΑΣ in Action” σε κοινωνικό δίκτυο και δείχνει έναν άντρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να δίνει ζεστό καφέ σε άστεγο, απλά συγκλονίζει. Όπως και τα λόγια που συνοδεύουν την συγκεκριμένη εικόνα και αναπαράγουμε αυτούσια πιο κάτω:

«Σ΄ αυτό τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους.. Πρέπει ν΄ αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται». Γιώργος Σεφέρης.
Και αυτές οι γιορτές είναι αρκετά δύσκολες για πολύ κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που τις βιώνουν μονοί τους και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο. Γι’ αυτό να μην τους ξεχνάμε.. Έστω ένα τηλέφωνο.. μια κουβέντα.. πραγματικό ενδιαφέρον. Είναι για αυτούς το πολυτιμότερο δώρο!

policenews