ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων (26/12/2015)

[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ]
Πυρκαγιά – φθορές σε ακινητοποιημένο από βλάβη Υπηρεσιακό όχημα: Ενεργείται προανάκριση 25-12-2015/23:15

Χαϊδάρι

 

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε πυρκαγιά, σε τριώροφο ημιτελές κτίριο, που χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος  ελαστικών αυτ/των εταιρείας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, που στεγάζεται στον ισόγειο χώρο, με αποτέλεσμα, να καταστραφεί ολοσχερώς. Από το θερμικό κύμα προκλήθηκαν φθορές (αλλοίωση χρώματος, θραύση πίσω αριστερού υαλοπίνακα, ράγισμα παρμπρίζ, φθορές σε πλαστικά μέρη και φωτιστικά της αριστερής πλευράς) Υπηρεσιακού οχήματος  (Ο.Π.Κ.Ε. Ασπροπύργου), το οποίο  βρίσκονταν ακινητοποιημένο, λόγο βλάβης έμπροσθεν του κτιρίου. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ.

 

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  Δ/ΝΣΗ  ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
[Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ]
Περί παιγνίων:

Σύλληψη (2) δραστών

25-12-2015/20:15

Κιμμέρια Ξάνθης

37χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος (καφενείου), είχε εγκαταστήσει (6) Η/Υ στους οποίους διενεργούνταν τυχερά παίγνια και σε έναν από αυτούς διενεργούσε τυχερά παίγνια 40χρονος. Άπαντες συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν ανωτέρω Η/Υ και το χρηματικό ποσό των (905) €.

 

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
[Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ]
Πυρκαγιά: Θανάσιμος τραυματισμός βρέφους:

Ενεργείται προανάκριση

25-12-2015/13:00

Φάρσαλα

 

Από αγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε λυόμενη  οικία σε οικισμό  (Roma), ιδιοκτησίας 40χρονου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ εντός βρέθηκε απανθρακωμένο βρέφος. Προαναφερόμενος ιδιοκτήτης,  στην προσπάθεια του να βγάλει το ανήλικο από την οικία του, υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Π.Ν. Λάρισας. Πυρκαγιά κατασβέσθηκε από Π.Υ. Φαρσάλων.                            
[Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ]
Παράσυρση πεζού:

Ενεργείται προανάκριση

25-12-2015/07:10

5ο χλμ. Ε.Ο. Βόλου – Τσαγκαράδας

 

Μοτ-τα,  που οδηγούσε  43χρονος, παρέσυρε  46χρονο πεζό, με αποτέλεσμα αρχικά τον βαρύ τραυματισμό του δικυκλιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό του πεζού. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «ΒΟΛΟΥ», όπου την  16.35 ώρα της ιδίας, ο δικυκλιστής απεβίωσε.