Η Μενεγάκη και η “γκάφα” με τους στρατιώτες της Σαμοθράκης!

Μια “πλάκα” ενός πρώην στρατιώτη που είχε υπηρετήσει στη Σαμοθράκη έφερε τη γκάφα . Η Ελένη Μενεγάκη προχθές διάβασε στον αέρα της εκπομπής μήνυμα που της έστειλαν -υποτίθεται- φαντάροι από φυλάκιο της Σαμοθράκης ζητώντας της να τους στείλει μια τηλεόραση καθώς βρίσκονται στην μέση του πουθενά.

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής: “Λοιπόν να σας διαβάσω ένα mail που μας ήρθε χθες: “Ελένη είσαι η μοναδική μας ελπίδα. Είμαστε τέσσερα φανταράκια στην Σαμοθράκη σε ένα φυλάκιο που ούτε ο Θεός δεν μας βλέπει. Σε παρακαλούμε δεν έχουμε ούτε τηλεόραση. Δεν θέλουμε καινούργια, έστω και μεταχειρισμένη. Ένα έχεις την δυνατότητα, να σε παρακολουθούμε. Όπως και να έχει είσαι κούκλα. Σου ευχόμαστε καλές γιορτές και να συνεχίσεις έτσι όπως είσαι. Χριστόφορος, στην μέση του πουθενά”. Έτσι υπογράφει. Τώρα εδώ που τα λέμε είχαμε μια τηλεόραση μια από αυτές τις παλιές την οποία μου έστειλαν μια πολύ ωραία από την Panasonic και έβαλα στο καμαρίνι μου. Αυτήν που είχαμε ένα κουτί παλιό, ένα γκι που κουβαλάγαμε χρόνια από προηγούμενα πλατό. Κάπου σε καμιά αποθήκη θα είναι. Μήπως να την βρούμε δεν είναι καμία μεγάλη, τόση είναι. Μήπως να την βρούμε ρε παιδιά να την στείλουμε εδώ πέρα στα φανταράκια στην Σαμοθράκη; Από το να μαραζώνει σε μια αποθήκη πεταμένη;  Για φαντάσου τώρα φυλάκιο στην Σαμοθράκη, μιλάμε πραγματικά αυτό που λέει στο πουθενά. Χαμένοι στο πουθενά. Μπράβο δώσε την τηλεόραση στα φανταράκια τα γλυκούλικα”.

Μόνο που όσοι έσπευσαν είτε να συγκινηθούν ,είτε να εξοργιστούν με το γεγονός ότι οι στρατιώτες μας δεν είχαν ούτε τηλεόραση, διαψεύστηκαν λίγες ώρες μετά. Ο άνθρωπος που είχε στείλει το μήνυμα στην εκπομπή της Μενεγάκη ,έστειλε μήνυμα σε ένωση στρατιωτικών στο οποίο έλεγε ότι …έκανε πλάκα!

Πηγή