Θρίλερ από το Ηράκλειο ως το Λασίθι με τις επιθέσεις με χειροβομβίδες σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία

Το δεύτερο «χτύπημα» με χειροβομβίδες που καταγράφεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην Κρήτη, σε βάρος του ίδιου επιχειρηματία έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, αφού έχει λάβει… εκρηκτικές διαστάσεις.
Μάλιστα δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε…θρίλερ, αλλά και παράλληλα σε ένα μεγάλο πρόβλημα για την Αστυνομία που ερευνα την υπόθεση με σκοπό να «φωτίσει» άγνωστες πτυχές της.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη μετά και το νέο «χτυπημα», αυτή τη φορά στο σπίτι του επιχειρηματία.

Όπως έγραψε χθες το CretePlus.gr μετά από τις χειροβομβίδες που άγνωστοι έριξαν σε γνωστή επιχείρηση στο Ηράκλειο, ήρθε ένα ακόμη επεισόδιο να συνταράξει την μικρή κοινωνία της Νεάπολης.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μια χειροβομβίδα εξερράγη και άλλη μια είχε παγιδεύσει ο άγνωστος (ή οι άγνωστοι) στην εξώπορτα οικίας σήμερα το πρωί στη Νεάπολη.

Το περιστασιακό συνέβη στην οικία επιχειρηματία στη Νεάπολη ενώ στο παρελθόν σημειώνεται πως είχε πέσει θυμα επίθεσης και σε επιχείρηση του στο Ηράκλειο.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας φαίνεται πως ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την έκρηξη, ενώ εντόπισε και τη χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι, είπε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο σαν έκρηξη, ενώ είδε και την «παγιδευμένη» χειροβομβίδα στην καγκελόπορτα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την «Πατρίς» στην κατάθεση του φέρεται να αναφέρθηκε σε διαφορές που έχει με συγκεκριμένο πρόσωπο, θεωρώντας ότι μπορεί να ευθύνεται για τις επιθέσεις.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκε ο μοχλός απελευθέρωσης της πρώτης χειροβομβίδας, ενώ η δεύτερη εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργό της ΕΛΑ.Σ.

Πολλές επιθέσεις

Αυτή είναι η τέταρτη επίθεση που δέχεται. Ευτυχώς για μια ακόμη φορά στάθηκε τυχερός καθώς οι δράστες φαίνεται πως ήθελαν να τον εκφοβίσουν ή να τον προειδοποιήσουν για αυτό και προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές.

Όπως είναι αυτονόητο η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί και έχει καταγράψει το συμβάν εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση στην επιχείρηση που στο Ηράκλειο η τοπική ΕΛ.ΑΣ έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα δύο άτομα τα οποία ευθύνονται για την επίθεση

creteplus.gr