Εντοπίστηκε κατάστημα στις Σέρρες που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια (φωτός)

22/12/2015 15:57

Ο αιφνιδιαστικός και συντονισμένος έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες που έγινε χθες (21-12-2015) το βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 16 άτομα, ηλικίας από 32 έως 64 ετών, για τη διενέργεια παρανόμων τυχερών παιγνίων («φρουτάκια»).

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο 52χρονος ημεδαπός, που λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μαζί με δύο ακόμα εργαζόμενους στο κατάστημα, διευκόλυναν τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, σε συνολικά 13 πελάτες – «παίκτες», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 30 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 2 υπολογιστές που λειτουργούσαν ως εξυπηρετητές ( servers ), καθώς και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.

Τη στιγμή του ελέγχου απουσίαζε ο 42χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

1

2

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *