ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων (17/12/2015)

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ]
Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας- Εξιχνίαση ληστειών: Σύλληψη (2) δραστών.

 

 

 

15-12-2015

Μεσημβρινές ώρες Ηλιούπολη

 

Από Αστυνομικούς της Υ.Α.Ν/Α.Α. σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τ.Α. Ηλιούπολης, συνελήφθησαν  (2) υπήκοοι Αλβανίας,  21  και 19 ετών, ενώ αναζητείται άγνωστος συνεργός τους, διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα διέπραξαν (7) ληστείες σε  διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης καθώς και  (1) ληστεία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα που φορούσαν κατά την τέλεση των ληστειών. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο περίστροφο, το οποίο χρησιμοποιούσαν κατά την διάπραξη των ληστειών. Σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο Τ.Α. Αγ. Δημητρίου κάθε 1η και 16η έκαστου μήνα, σύμφωνα με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας. για το αδίκημα της ληστείας.

 

Φθορές ξένης ιδιοκτησίας: Σύλληψη (6) δραστών.

 

16-12-2015/09:15

Μαρούσι

 

 Ομάδα (12) ατόμων,  με καλυμμένα  χαρακτηριστικά, εισέβαλαν στα γραφεία εταιρείας, με την επωνυμία «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» (Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών) και με τη χρήση σφυριών, προέβησαν σε θραύση γυάλινης θύρας, υαλοπινάκων, Η/Υ και εξοπλισμού των γραφείων. Στην κατοχή έξι (6) εκ των δραστών οι οποίοι συνελήφθησαν, βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν (3) σφυριά. Προανάκριση διενεργείται από Δ.Α.Α./Υ.Κ.Α./Τμ.2ο.

 

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ]
Εξιχνίαση κλοπών-περί ναρκωτικών: Σύλληψη (10) δραστών και αναζήτηση (1) ακόμη.

 

16-12-2015/19:21

Θεσσαλονίκη

 

 

Συνελήφθησαν (2) υπήκοοι Αρμενίας και (5) ημεδαποί, ενώ   αναζητείται 18χρονος συνεργός τους, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές μηνός  Οκτωβρίου του έτους 2014 έως και τη σύλληψή τους,  σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, διέπραξαν (13)  κλοπές  σε οικίες  και καταστήματα, απ’ όπου αφαίρεσαν αντικείμενα.  Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε  πλήθος κλοπιμαίων. Επίσης συνελήφθησαν (3) σύνοικοι των δραστών, για παραβάσεις του Ν. περί ναρκωτικών.

 

Περί αλλοδαπών: Σύλληψη (2) διακινητών και (14) παράτυπων μεταναστών. 16-12-2015/04:00

Εθνική οδό Καβάλας Θεσ-νίκης

Δυο (2) ημεδαποί, με Ι.Χ.Φ αυτ-το, το οποίο έφερε  Βουλγαρικά στοιχεία κυκλοφορίας, μετέφεραν στο εσωτερικό της Χώρας (14) παράτυπους μετανάστες. Άπαντες συνελήφθησαν.

 

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
[Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ]
Περί αλλοδαπών: Σύλληψη (1) διακινητή και (4) παράτυπων μεταναστών. 16-12-2015 /22:47

 Ε.Ο Φλώρινας-Καστοριάς

 

 53χρονος, μετέφερε προς το εξωτερικό της Χώρας με Δ.Χ.Ε όχημα, (4) μη νόμιμους μετανάστες  υπηκόους Αλβανίας.  Άπαντες συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, (6) κινητά τηλέφωνα, καθώς και χρηματικό ποσό.

 

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
[Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ]
Σύλληψη διωκόμενου. 15-12-2015/23:00

Αγριά Μαγνησίας

 

34χρονος, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακρίτριας Πλημ-κών Τρικάλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.