Σάλος στη Ρόδο: Το ερωτικό ραντεβού στο ξενοδοχείο κατέληξε στη δολοφονία 44χρονης

Ένας 47χρονος Έλληνας συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (21/11) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έπειτα από ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο 47χρονος, φέρεται να μετέβη στην οικία της πρώην συντρόφου του στην οδό Αλκαίου στην Μεσαιωνική Πόλη στις 2/7/2018 και μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί της να την χαστούκισε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στο τσιμεντένιο πάτωμα και να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού, θλαστικό τραύμα εκτεταμένο αιμάτωμα αριστερά μετωποβρεγματικά, κάκωση μεσολοβίου και ατροφία εγκεφάλου συνεπεία των οποίων απεβίωσε την 29η Οκτωβρίου 2018.

Το βράδυ της 4ης Ιουλίου η άτυχη 44χρονη βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση εντός της οικίας της από μια 23χρονη, έναν 34χρονο, έναν 33χρονο, έναν 47χρονο και ένα ακόμη άτομο.

Ο 33χρονος ήταν αυτός που κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε ασθενοφόρο, προκειμένου μεταφερθεί η Χαρίτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Όταν ενημερώθηκε από τον τηλεφωνητή ότι θα ειδοποιηθεί και η αστυνομία, εκείνος έδωσε το τηλέφωνο στην 23χρονη, η οποία και συνέχισε τη συνομιλία, περιμένοντας στο σημείο μέχρι και της αφίξεως του ασθενοφόρου.

‏Η 44χρονη είχε υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και διακομίσθηκε, αεροπορικώς, στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Γεώργιος» στο Ηράκλειο της Κρήτης σε κωματώδη κατάσταση.

Στις 27 Οκτωβρίου διακομίστηκε ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και μετά από δύο ημέρες στις 29 Οκτωβρίου  απεβίωσε συνεπεία οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Από τον έλεγχο βιντεοληπτικού υλικού πέριξ της κατοικίας της προέκυψε ότι την 21.38 ώρα της 4ης Ιουλίου 2018 ο 47χρονος εκινείτο πεζός στην οδό Αλκαίου στη Μεσαιωνική Πόλη με κατεύθυνση προς την οικία της 44χρονης, ενώ ομοίως οι υπόλοιποι ευρίσκοντο στην ίδια κατεύθυνση την ίδια ώρα με διαφορά λίγων δευτερολέπτων της ώρας.

Την 21.55 ώρα της ίδιας ημέρας φαίνονται να φεύγουν από την οικία της 44χρονης.

Οι αστυνομικοί, που επιλήφθηκαν των ερευνών, θεωρούν ότι ο 47χρονος έβρισκε πελάτες στην σύντροφό του προκειμένου εκείνη να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί τους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το βράδυ της 2ας Ιουλίου 2018 φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με άγνωστο άνδρα, ο οποίος της έδωσε 10 ευρώ. Η γυναίκα, θεώρησε ότι τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο, ο οποίος έκλεισε το ραντεβού.

Την 2α Ιουλίου 2018 ο 47χρονος φέρεται να την χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο και εκείνη να έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα και να έχασε τις αισθήσεις της.

Το βράδυ της 4ης Ιουλίου ο 47χρονος φέρεται να ανέφερε το περιστατικό στον 34χρονο ο οποίος εντόπισε σε κωματώδη κατάστασηστο σπίτι της την άτυχη 44χρονη.

Τέλος σημειώνεται ότι η 44χρονη γυναίκα καθώς και ο 47χρονος έκαναν χρήση ναρκωτικών και είχαν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr



ΠΗΓΗ