Top Story: Ο κατηγορούμενος για εγκέφαλος στο κύκλωμα κοκαΐνης ξεσπά

Ο 63χρονος επιχειρηματίας… σπάει την σιωπή του από την φυλακή, στο κανάλι «Open TV», την εκπομπή «Top Story» και τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης ναρκωτικών από το Εκουαδόρ, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ εκφράζει ξεκάθαρα τους φόβους του για την ίδια του την ζωή.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του:

«Και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας δεν με ρώτησαν  τίποτα για την υπόθεση, αλλά για δύο πιστολιά»

«Είχα επαγγελματικές σχέσεις με τον έτερο κατηγορούμενο, με αυτοκίνητα. Ενεπλάκην στην υπόθεση ίσως γιατί μίλαγα μαζί του.  Ψάχνανε για κάποιο θύμα. Δεν έχω καμία σχέση με το σκάφος. Δεν ξέρω καν που είναι το Εκουαδόρ. Δεν ξέρω ούτε τον άλλο τον συλληφθέντα».

«4 το πρωί μπήκαν σπίτι μου 200 αστυνομικοί. Άκουσα θόρυβο, βγήκα με το πιστόλι στο μπαλκόνι, γιατί νόμιζα ότι μπήκαν κλέφτες. Μόλις είδα 200 αστυνομικούς παραδόθηκα. Ήμουν με τα παιδιά μου μέσα. Αν δεν μου φώναζε ο αστυνομικός θα έριχνα στον αέρα».

«Στην ΓΑΔΑ ο διευθυντής με ρώτησε για το ιστιοπλοϊκό, αλλά δεν έχω ιδέα».

«Νιώθω πως θέλω να φουντάρω.»

«Ο κατηγορούμενος ήρθε στο μαγαζί μου όταν ζούσε η μητέρα του. Ήρθε δύο φορές χωρίς να τον δω. Την τρίτη φορά τον είδα και εγώ. Είναι άτομο που ψάχνεται για μεροκαματάκι. Ήρθε μια μέρα και μου είπε πως έχει βρει μια δουλειά με κακάο. Του είπα δεν ενδιαφέρομαι. Μακριά από Εκουαδόρ, Κολομβίες, δεν θέλω ούτε να τους βλέπω. Τον έπιασε κρύος πυρετός».

«Θέλω δικαιοσύνη, αλλά να μην είναι τυφλή. Εννοείται πως είμαι στόχος. Αν αυτοί βλέπουν έναν κατηγορούμενο που δεν έχει σχέση με την υπόθεση, θα σκεφτούν πως πήγε να τους δώσει. Κάτι δεν πάει καλά».

«Τους το είπαμε, αυτή η δικογραφία είναι για δικαστήριο; Με ξέρουν στο Εκουαδόρ; Αν κάνω κάτι να το πληρώσω, έχω πληρώσει πολλά στην ζωή μου».

«Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ για ναρκωτικά και αρχαία. Έχω παραβιάσει αρκετές φορές τον ποινικό κώδικα, όχι όμως για αυτά».

«Για τα πιστόλια ήρθα εδώ; Δικάστε με για τα πιστόλια. Δεν απείλησα τον Αστυνομικό. Είμαι ανάμεσα σε δυο πυρά. Με χτυπάνε η δικαιοσύνη και οι απειλές».

«Έχεις να κάνεις με επικίνδυνους ανθρώπους. Αν στο μυαλό τους έχει μπει ότι εγώ μπορεί να τους έχω κάνει ζημιά…. Κλείστε με κάπου που να μην είμαι με άλλους και κινδυνεύω».

«Ο Κεχαγιόγλου μου λέει πως πρέπει να αποφανθεί το υπουργείο. Κινδυνεύει ένας άνθρωπος και το λέωι. Αν εμένα με σκοτώσουν την Δευτέρα, θα πάνε όλοι φυλακή».

«Ο έτερος κατηγορούμενος έχει τρελαθεί. Περπατάει και παραμιλάει».

«Ο κατηγορούμενος πήγε στο Βέλγιο να φέρει ένα αμάξι. Παράλληλα μου έδειχνε φωτός για μια καφετέρια στο Βέλγιο, να κάνουμε δουλειά εκεί. Ο άνθρωπος… πέταγε το κεφάλι του. Η προσωπικότητα του είναι μπερδεμένη, έχασε την μάνα του και έχει τα δικά του προβλήματα».

ΠΗΓΗ