Αστυνομικοί «σαρώνουν» τα ελληνοαλβανικά σύνορα μετά την φονική συμπλοκή με κακοποιούς (pics+vid)

Ένας νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών και ένας τραυματίας αστυνομικός

Ολονύχτιες έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή της Βήσσανης έπειτα από τη χθεσινή συμπλοκή αστυνομικών με εγκληματική ομάδα που αποπειράθηκε να περάσει στη χώρα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Όλα έγιναν στις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης (22/11) σε εξαιρετικά δύσβατη και δασώδη περιοχή σε κοντινή απόσταση από το χωριό, όταν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των κακοποιών και των αστυνομικών τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ελαφρά στο άνω μέρος του χεριού του ένας αστυνομικός.

Στο χώρο που σημειώθηκε η συμπλοκή βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ και 6 σάκοι με ποσότητα ναρκωτικών, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.

Η σορός του 39χρονου Αλβανού παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 21.00 περίπου χθες βράδυ και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «απλώθηκαν» στην ευρύτερη περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ αισθητή ήταν η παρουσία των αστυνομικών και στο κέντρο χωριού.

Οι έρευνες της αστυνομίας τόσο για τον ακριβή αριθμό των μελών της εγκληματικής ομάδας καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η περιοχή σαρώνεται και από θερμικές κάμερες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: Valdemar Poulsen: Ποιος είναι ο μηχανικός από τη Δανία που τιμά με doodle η Google

Αναδρομικά: 1,2 εκατ. συνταξιούχοι στη μάχη των αναδρομικών – Ποιες κατηγορίες προηγούνται



ΠΗΓΗ