Θρήνος στην Κυπαρισσία για τα παιδιά που χάθηκαν στην άσφαλτο

Δεν περιγράφεται ο πόνος και ο θρήνος στην κηδεία το μεσημέρι της Τρίτης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας του ενός 15χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κυπαρισσία. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος από το μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομο.

Εχτές οδηγήθηκε μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης ο 15χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ, Νίκος Τριαλώνας. Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας, μαζί με ακόμα ένα συμμαθητή του, ενώ ο τρίτος των συμμαθητών κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του προχθές το απόγευμα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε διακομιστεί.

Φίλοι, συμμαθητές, γνωστοί, απλός κόσμος, ήταν όλοι εκεί, με δακρυσμένα μάτια, για το στερνό αντίο στο νέο παιδί που χάθηκε τόσο πρόωρα. Πλάι στο αγγελούδι τους οι δικοί του άνθρωποι, οι οικείοι του, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Εκεί και οι συγγενείς, προσπαθώντας από τα αποθέματα κουράγιου να συμπαρασταθούν στους ανθρώπους τους. Εκεί και οι φίλοι του, οι συμμαθητές του, οι δάσκαλοι και καθηγητές του.

Σήμερα Τετάρτη θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Μιρτάι στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, του Ενρίκο Μπουζάνι αύριο Πέμπτη.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΠΗΓΗ