Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Στάμο Ζούλα

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, θα τελεστεί σήμερα στις 12 μ. η εξόδιος ακολουθία για τον Στάμο Ζούλα.

Το δημοσιογραφικό ήθος και την εγκυρότητα του Στάμου Ζούλα εξήραν ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Στάμος Ζούλας υπήρξε πιστός λειτουργός της δημοσιογραφίας μέχρι το τέλος. Kατάφερε να καταξιωθεί για την εγκυρότητα της πένας του μέσα από την εξηκονταετή πορεία του σε όλη τη δημοσιογραφική ιεραρχία της “Καθημερινής”. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στον γιο του Κωνσταντίνο Ζούλα», σημείωσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Νικόλαος Βούτσης ανέφερε: «Ο Στάμος Ζούλας ανήκει στη γενιά των δημοσιογράφων που εργάστηκαν στον Τύπο, σφραγίζοντας με τα έγκυρα ρεπορτάζ και την αρθρογραφία τους ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου πριν από την περίοδο της δικτατορίας και κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης». «Εφυγε από τη ζωή ένας δημοσιογράφος που σφράγισε την εποχή του. Ο Στάμος Ζούλας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, επαγγελματισμό και δημοκρατική συνείδηση για πάνω από 60 χρόνια. Στην οικογένειά του, και ειδικά στον Κωνσταντίνο, εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

• Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου», στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 100/296 102-42.

ΠΗΓΗ