Γιάννενα : Κυνηγός σκότωσε 32χρονο που τον πέρασε για θήραμα

Η έρευνα της αστυνομίας είχε αποτέλεσμα στα Γιάννενα, μια και αποκαλύφθηκαν οι συνθήκες θανάτου ενός 32χρονου πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος πυροβολήθηκε  από μονόβολα σκάγια κυνηγετικού όπλου στην περιοχή της Καρίτσας Ιωαννίνων, την περασμένη Κυριακή.

Οι άνδρες της Αστυνομίας που είχαν πάρει καταθέσεις από τους υπόλοιπους κυνηγούς οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, αλλά δήλωναν ότι δεν είδαν πώς πυροβολήθηκε το άτυχο θύμα, αναγκάστηκαν να κάνουν επιτόπια αναπαράσταση για να εξακριβώσουν τις θέσεις καθενός από αυτούς σε σχέση με τον 32χρονο. Στη συνέχεια, κατάσχεσαν τα κυνηγετικά τους όπλα και τα έστειλαν στα ειδικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.
Η έρευνα απέδωσε καρπούς, καθώς απέδειξε ότι ο άτυχος 32χρονος είχε βληθεί από το όπλο ενός 52χρονου κυνηγού από γειτονικό χωριό, ο οποίος τον πέρασε για αγριογούρουνο! Ο 52χρονος ομολόγησε και ισχυρίστηκε ότι, όταν διαπίστωσε πως είχε σκοτώσει άνθρωπο, υπέστη ισχυρό σοκ και γι’ αυτό δεν παραδέχθηκε εξ αρχής την ενοχή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

ΠΗΓΗ