Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε θεατρική παράσταση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε χθες (13/12/2015), θεατρική παράσταση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού του Σώματος.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Μάγος του Οζ», σε διασκευή της Νανάς Νικολάου, στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Τόσκα, Βασίλης Μαστρογιάννης.

Παραβρέθηκαν ακόμα ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Δήμου, ο επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αλέξανδρος Γεροχρήστος.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης θεατών, κυρίως μικρών παιδιών, που την παρακολούθησαν με ενθουσιασμό, ενώ έλαβαν και αναμνηστικά δώρα.