Φρίκη στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του ανιψιού του

Μία υπόθεση, βγαλμένη από σενάριο ερωτικού θρίλερ που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής, αναβίωσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα από τη Χαλκιδική που πριν από 10 χρόνια, χτύπησε μέχρι θανάτου με σιδηροσωλήνα τη σύντροφό του, η οποία φέρεται να διατηρούσε παράλληλα δεσμό με τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το δικαστήριο έκρινε, σε δεύτερο βαθμό, ένοχο τον κατηγορούμενο, που καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξης, ποινή που του είχε επιβληθεί και πρωτόδικα για τη δολοφονία της 31χρονης συντρόφου του.

Το ιστορικό της στυγερής δολοφονίας

Η άγρια δολοφονία της 31χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία διαδραματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008 και το πτώμα της βρέθηκε στο χωριό Όλυνθος της Χαλκιδικής, γυμνό και πρόχειρα θαμμένο σε χωματόδρομο, με πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο, από έναν κυνηγό.

Η παράλληλη σχέση της κοπέλας με πατέρα και γιο ήταν γνωστή, και μάλιστα ο πατέρας είχε ενημερώσει τον κατηγορούμενο ότι σκοπεύει να παντρευτεί την 31χρονη, γεγονός που, σύμφωνα με πληροφορίες, έβρισκε αρχικά σύμφωνο το γιο του.

Όμως, μετά από μια μοιραία έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί γειτονικού χωριού, ο 30χρονος, τότε, κατηγορούμενος, που επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, αντί να κατευθυνθεί προς το σπίτι τους, άλλαξε πορεία και σταμάτησε σε αγροτική περιοχή. Εκεί, φέρεται να έβγαλε με τη βία τη γυναίκα έξω από το αυτοκίνητο και άρχισε να την χτυπά με μανία στο κεφάλι με σιδηροσωλήνα. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο ανιψιός του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παρακαλούσε μάταια το θείο του, που σύμφωνα με γνωμάτευση ψυχιάτρου, βρισκόταν επί μήνες σε μανιακό επεισόδιο, να σταματήσει να χτυπά την άτυχη γυναίκα. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον ανιψιό του, όχι απλά δεν τον άκουγε, αλλά επιχείρησε να πολτοποιήσει το πρόσωπό της, προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμο.

Ο μάρτυρας κατονόμασε στους αστυνομικούς το θείο του ως δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είχε ήδη διαφύγει σε χωριό της Κρήτης, όπου ζούσε με τη μητέρα του, μέχρι η αστυνομία να ξετυλίξει το νήμα της στυγερής δολοφονίας.



ΠΗΓΗ