Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μακρή: Τον γάζωσε εξ επαφής – Καρέ – καρέ το φονικό στη Βούλα

Φωτογραφίες και βίντεο – ντοκουμέντα από το άγριο έγκλημα – Πώς ο εκτελεστής πλησιάζει το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και τον πυροβολεί – Δεν σταμάτησε να ρίχνει μέχρι να βεβαιωθεί ότι έπεσε νεκρός

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες – ντοκουμέντα από την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Το έγκλημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας και δείχνει ξεκάθαρα το δολοφόνο και την ακριβή ώρα εκτέλεσης.

Είναι 21:00 το βράδυ όταν ο δολοφόνος πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο του Μακρή και πυροβολεί από απόσταση σχεδόν δύο μέτρων. Πλησιάζει όλο και περισσότερο το όχημα και προχωρώντας αδειάζει το όπλο επάνω στον 46χρονο επιχειρηματία. Φτάνει σχεδόν μέχρι το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβολεί ξανά και ξανά.

Οι κάμερες μάλιστα έχουν καταγράψει και τη λάμψη από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», που δημοσιεύει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο δολοφόνος διακρίνεται να πυροβολεί έξι φορές ενώ, έχει καταγραφεί και η στιγμή κατά την οποία αιμόφυρτος ο 46χρονος βγαίνει από το αυτοκίνητο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, αλλά ο φονιάς πλησιάζει και συνεχίζει να τον πυροβολεί.

Πιο συγκεκριμένα, η σκηνή του φόνου διήρκεσε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Ο φονιάς ρίχνει τις πρώτες βολές από τη μεριά του συνοδηγού και ο 46χρονος προσπαθεί να βγει από το μαύρο Smart. Ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πριν ο Γιάννης Μακρής προλάβει να κάνει δύο με τρία βήματα τον πυροβολεί ξανά.

Ο δολοφόνος μοιάζει να σιγουρεύεται ότι το θύμα του έχει πεθάνει και απομακρύνεται με γρήγορες κινήσεις. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι έχει ανέβει σε μηχανή όπου τον περίμενε συνεργός του.

Ο 46χρονος έπεσε νεκρός στο δρόμο έχοντας στο ένα χέρι το κλειδί του αυτοκινήτου και στο άλλο το κινητό του.
Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι και το εξετάζουν καρέ, καρέ.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι όταν έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί το κινητό του 46χρονου χτυπούσε διαρκώς καθώς τον καλούσαν οι συνεργάτες του που τον περίμεναν στα εγκαίνια της νέας του εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY

Φωτογραφίες – Πληροφορίες: Εφημερίδα «Καθημερινή»

Διαβάστε επίσης:

Βούλα: Ο φόβος του γιου του 46χρονου να έρθει στην Αθήνα και η μετακόμιση της συζύγου στο Σίδνεϊ

Καιρός: Η δραματική διαπίστωση του Σάκη Αρναούτογλου (photo)



ΠΗΓΗ