Νοσοκομείο Νίκαιας: Η ανακοίνωση της διοίκησης για την κατάρρευση του ταβανιού!

Η χθεσινή κατάρρευση του ταβανιού στο Νοσοκομείο Νίκαιας ήταν αδύνατο να προβλεφθεί σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου!
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ανακαίνιση του ορόφου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας έγινε την περίοδο 2002-04 και έκτοτε γίνονται συντηρήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ κατά την πρόσφατη συντήρηση το καλοκαίρι του 2017 δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα!

Η ανακοίνωση

“Η Διοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας –Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» εκφράζει τη λύπη της σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα 09-11-2018 περί ώρα 6π.μ. στο θάλαμο 11 της Ορθοπεδικής Κλινικής και την αμέριστη συμπαράστασή της στη συνοδό και στο νοσηλευόμενο ασθενή.

Επίσης ενημερώνει τα ακόλουθα: Η ανακαίνιση όλου του ορόφου πραγματοποιήθηκε μερίμνη της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. το χρονικό διάστημα 2002 – 2004 και παράλληλα ενισχύθηκε ο φέρων οργανισμός του κτιρίου (στατική ενίσχυση του κτιρίου).

Έκτοτε οι συντηρήσεις των θαλάμων και του κτιρίου γίνονται από το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το σημερινό ατυχές περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ήταν αδύνατο να προβλεφθεί, δεδομένου ότι σε πρόσφατη ανακαίνιση χρωμάτων το καλοκαίρι του 2017, δεν παρατηρήθηκε πρόβλημα στο επίχρισμα του θαλάμου. Κατόπιν τούτων, η Διοίκηση του Νοσοκομείου λαμβάνει άμεσα μέτρα αποκατάστασης του τεχνικού προβλήματος.

Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος προέβη σε όλες τις ενέργειες για την διερεύνηση της υγείας της συνοδού και του νοσηλευόμενου ασθενή. Από το γενόμενο έλεγχο δε διαπιστώθηκαν σωματικές βλάβες.

Σημειωτέον ότι ο νοσηλευόμενος ασθενής, μετά το εν λόγω συμβάν, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Η Διοίκηση θα προβεί αμελλητί σε διερεύνηση του γεγονότος με κάθε πρόσφορο μέσο».

ΠΗΓΗ