2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Ζίου Ζίτσου

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας, προγραμματίζει να συνδιοργανώσει με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. (Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου) το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζιτσου, την 01/12/2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων. Το πρωτάθλημα της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με το ACROPOLIS CUP (FIGHTING/DUO/NE-WAZA, που θα διοργανωθεί αποκλειστικά από την Ομοσπονδία.
Κάθε απαραίτητη, για το πρωτάθλημα, διοικητική μέριμνα (διαιτητές, κριτές, ιατρική φροντίδα, μετάλλια κτλ) θα εξασφαλιστεί από την Ένωσή μας και την Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου.
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της επίσημης Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με αυτούςΕπίσης προϋπόθεση αποτελεί οι συμμετέχοντες να είναι μέλη της Α.Ε.Α.Ε. και να καταβάλουν το αντίτιμο των δέκα -10- ευρώ στην γραμματεία της Ομοσπονδίας την ημέρα του αγώνα, διαδικασία που καθορίζεται από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. για τους αγώνες της.
 
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι και της 28/11/2018.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται την 01/12/2018 και ώρα 11.00 στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του αγώνα και θα προσκομίσουν στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας για να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στον Αρχιφύλακα ΧΑΛΑΡΗ Ιωάννη με τηλέφωνο επικοινωνίας 6947882352, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Jiu Jitsu της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο τομέα ευθύνης Κεντρικής Ελλάδος και Ηπείρου της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.