Τον Μάρτιο θα συζητηθεί η αγωγή της Ράικου κατά των Τουλουπάκη- Μανώλη-Τζούρα

08/11/2018 19:21

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα συζητηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας η αγωγή που άσκησε η εισαγγελέας Εφετών Ελένη Ράικου σε βάρος των συναδέλφων της, Ελένης Τουλουπάκη, Γ. Μανώλη και Χρ. Τζούρα, από τους οποίους ζητεί  αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό διεκδικεί και ο σύζυγός της.

Το Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας  συγκροτείται από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Αρείου Πάγου, ως πρόεδρό του,  ένα σύμβουλο της Eπικρατείας, έναν αρεοπαγίτη, ένα σύμβουλο του Eλεγκτικού Συνεδρίου, δύο τακτικούς καθηγητές από τις Νομικές Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας και δύο δικηγόρους, μέλη του Aνώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου των δικηγόρων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόεδρος του δικαστηρίου θα είναι πρόεδρος του ΣτΕ Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, καθώς τόσο η ενάγουσα Ε. Ράικου όσο και οι  εναγόμενοι εισαγγελείς προέρχονται από την ποινική δικαιοσύνη.

Διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση:

Βόμβα: Παγώνει η έρευνα της Novartis μετά την αγωγή κακοδικίας της Ελένης Ράικου

 

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης