Αλληλομηνύθηκαν η οικογένεια της Δώρας με τον ιερέα του νεκροταφείου

07/11/2018 14:57

Η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του παπά του νεκροταφείου με αφορμή ένα επεισόδιο στην τελετή του εννεάμηνου μνημόσυνου της κόρης της στις 17 Ιουνίου. Η μητέρα της 33χρονης εφοριακού είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον παπά του νεκροταφείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά να χτυπήσει στο χέρι και στον αυχένα.

Οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν για σωματική βλάβη και εξύβριση και το δικαστήριο αναμένεται να γίνει μέσα στο Νοέμβριο.

Η οικογένεια καταγγέλλει ότι ο παππάς μετά το θάνατο της Δώρας είχε πάντα μία επιθετική συμπεριφορά απέναντι τους. Τον κατηγορούν ότι την ημέρα εκείνη επιτέθηκε στην μητέρα της Δώρας με μία ομπρέλα, βρίζοντας αυτή και τα παιδιά της.

Έτσι η μητέρα και η αδελφή της Δώρας κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ιερέα ζητώντας του να μην τους πλησιάζει όταν επισκέπτονται τον τάφο της 33χρονης, αλλά και να μην ξαναβγεί σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση αυτή.

Ωστόσο, και ο ιερέας έχει καταθέσει αντίθετη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να μην τον πλησιάζει και να τον ενοχλεί οικογένεια της Δώρας.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης