Πετρούπολη: Αποφυλακίζεται η 19χρονη που σκότωσε το μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια

Πετρούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις – Αποφυλακίζεται η 19χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη – Τι υποστήριξε

Αποφυλακίζεται με διάταξη του ανακριτή η 19χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Η νεαρή είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο όταν το Δικαστικό Συμβούλιο που κλήθηκε να επιλύσει τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία της για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι αποφάσισε με βούλευμά του να οδηγηθεί στις φυλακές.

Συγκλονίζουν τα όσα ισχυρίζεται

Η 19χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Γέννησε το παιδί στη μπανιέρα του σπιτιού της, εκείνο θήλασε και μετά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εμφάνισε αιμορραγία. Στην προσπάθειά της να την σταματήσει, του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα, ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.

Υποστήριξε επίσης ότι έβλεπε αυτό το μωρό σαν απειλή και αισθανόταν ότι έπρεπε να το εξαφανίσει.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 

Η μητέρα της από την άλλη κατάθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

Ο συνήγορος της 19χρονης Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφασισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της».

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Δείτε ποιοι θα λάβουν έως 877 ευρώ – Δικαιούχοι και κριτήρια

Τροχαίο Παντελίδη: Κύπριοι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν πως οδηγούσε η Κυριάκου

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ραγδαίες εξελίξεις – Στην Αλβανία Έλληνας αστυνομικός



ΠΗΓΗ