Αυτός είναι ο 46χρονος που εκτέλεσαν στη Βούλα – Η σχέση του με παίκτρια ριάλιτι

Νεκρός από σφαίρες άγνωστων δραστών έπεσε 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 20:30, της Τετάρτης στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας

 

Ο 46χρονος, γνωστός με το παρατσούκλι «Αυστραλός» δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν σύζυγος γνωστής παίκτριας που συμμετείχε σε παιχνίδι ριάλιτι, με την οποία είχε δύο παιδιά.

Ο «Αυστραλός» συστηνόταν ως επιχειρηματίας, ενώ στο παρελθόν το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και ειδικότερα κοκαΐνης.

Σημειώνεται πως ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί για τα ίδια αδικήματα και στην Αυστραλία, όπου είχε ζήσει για κάποια χρόνια.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος

Καρτέρι θανάτου

Ο εκτελεστής περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε από την πλευρά του συνοδηγού με τρεις σφαίρες.

Ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε μια ακόμη σφαίρα από το δράστη.

Το αιματηρό περιστατικό στη Βούλα Αττικής έρχεται ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά τη μαφιόζικη επίθεση στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά γνωστού ανθρώπου της νύχτας.

Η Αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για ακόμη μία δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr το σχετικό ρεπορτάζ



ΠΗΓΗ