Σύντροφος της «Bella Mafia» ο «νονός» της νύχτας που γάζωσαν στον Πειραιά

Ακόμη ένα επεισόδιο στον αιματηρό «πόλεμο» μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που δεν λέει να κοπάσει, γράφτηκε χθες το βράδυ στην Ακτή Κονδύλη 4, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», λίγα λεπτά μετά τις 21.15 άγνωστοι δράστες γάζωσαν με σφαίρες τον σύντροφο της 33χρονης Κ.Α., που υπέγραφε στο lnstagram ως Βella Mafia, η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο μήνα μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Κηφισιά.

Όπως έγινε γνωστό, ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα από τον 37χρoνο άνδρα την ώρα που βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας και οι επιβαίνοντες σε αυτό άρχισαν να τον πυροβολούν, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως μετά το βαν ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στα στενά του λιμανιού.

Το όχημα βρέθηκε εγκαταλειμμένο έπειτα από λίγη ώρα κοντά στην περιοχή, επί των οδών Αιτωλικού και Μήλου.

Στο σημείο επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης.

Περαστικοί ενημέρωσαν τις διωκτικές Αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 37χρονο και ταν μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στην Ακτή Κονδύλη έως αργά χθες το βράδυ βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούσαν να συλλέξουν στοιχεία από το σημείο όπου οι κακοποιοί έστησαν ενέδρα θανάτου στον σύντροφο της Βella Mafia, ένα από τα πλέον «βαριά» ονόματα της νύχτας.

Ο άνθρωπος αυτός, με τον οποίο η κοπέλα διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση, θεωρείται ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στα νυχτερινά κέντρα των βορείων και των νοτίων προαστίων, ενώ φέρεται ως δεξί χέρι ηγετικής φυσιογνωμίας στα κυκλώματα των νονών και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος.

Μάλιστα το όνομά του έχει ακουστεί σε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο θανάτου στον αιματηρό πόλεμο που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στα… στενά του υποκόσμου.

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στην εφημερίδα «Εsρresso», έπειτα από τα τελευταία ξεκαθαρίσματα στον κόσμο της νύχτας, με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα τόσο της 33χρονης όσο και του 37χρονου βρίσκονταν ψηλά στη λίστα με τις προγραφές όσων κινούνται στα σκοτεινά μονoπάτια της παρανομίας.

Ήταν μόλις τον περασμένο μήνα, συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν το πτώμα της Κ.Α., ανακάλυψε η ίδια της η μητέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι εκτελεστές φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στην 33χρονη μητέρα ενός 7χρονου παιδιού στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας της οδού Δαγκλή, στην Κηφισιά.

Οι δράστες την αιφνιδίασαν και τη «γάζωσαν» στην κυριολεξία με 15 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: Νέα σελίδα

ΠΗΓΗ