Μαφιόζικο χτύπημα στον Πειραιά: Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το… παρελθόν του θύματος

«Γνώριμος» της Αστυνομίας το θύμα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε στον Πειραιά – «Χαροπαλεύει» στο νοσοκομείο – Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί

Το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας, εξετάζει η Ασφάλεια σαν κίνητρο για τη δολοφονική επίθεση εναντίον ενός άνδρα το βράδυ της Τρίτης (30/10) στον Πειραιά, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ήταν 09:30 το βράδυ στην ακτή Κονδύλη 4 στον Πειραιά, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα πυροβόλησαν εναντίον ενός άνδρα τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως αναφέρει το CNN Greece, το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μία σφαίρα στο πόδι και στο χέρι. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ αναμένεται να εξεταστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στις 09:45 βρέθηκε στη διασταύρωση των οδών Μήλου και Αιτωλικού στον Πειραιά ένα καμμένο βαν, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε και ένα καμμένο όπλα και εκτιμάται ότι αυτό ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών και το όπλο που χρησιμοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους με καλάσνικοφ τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην ακτή Κονδύλη στο λιμάνι του Πειραιά.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο άνδρας που ήταν ένας από τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας τραυματίστηκε βαριά.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποίησαν έρευνες τόσο στο όχημα του θύματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Όπως όλα δείχνουν ότι πρόκεται για εκτέλεση ενός ακόμη συμβολαίου θανάτου, καθώς η επίθεση φέρεται να σχετίζεται με άλλη υπόθεση δολοφονίας και ξεκαθάρισμα ανοικτών λογαριασμών.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί καθώς και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου:

Διαβάστε επίσης:

 



ΠΗΓΗ