Ύποπτοι για παρακολούθηση οικονομικού παράγοντα οι ληστές που πιάστηκαν στη Νέα Ερυθραία

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας καταδίωξης που εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, τα δύο άτομα αλλά και η μηχανή στην οποία επέβαιναν έχει εντοπιστεί πρόσφατα από την ασφάλεια οικονομικού παράγοντα να παρακολουθεί το αυτοκίνητό του.

Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραπεζικό παράγοντα, η ασφάλεια του οποίου είχε εντοπίσει ύποπτες κινήσεις από αγνώστους στην περιοχή που διαμένει. 

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στην ασφάλεια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική διερευνά το ενδεχόμενο να σχετίζονται με κάποια οργάνωση, σε ό,τι αφορά την υπόθεση της παρακολούθησης του οικονομικού παράγοντα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται με μηχανή και θέλησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο καθώς πραγματοποιούσαν έρευνα για ληστές που έσπαγαν τζάμια αυτοκινήτων και έκλεβαν μέσα από αυτά τσάντες και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο οδηγός της μηχανής όμως δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών πλην ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Η μηχανή κατευθύνθηκε προς την Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Λαμία στην προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Στα διόδια των Αφιδνών έκαναν αναστροφή και με τέρμα το γκάζι κατευθύνθηκαν ξανά προς Αθήνα. Μπήκαν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με σκοπό να χαθούν μέσα στα στενά, ωστόσο, οι έμπειροι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν στην οδό Πλαστήρα και να τους βάλουν χειροπέδες.



ΠΗΓΗ