Βόλος : Εξαρθρώθηκε «ροζ» κύκλωμα

Με βοήθεια εκτός συνόρων και μετά από μακροχρόνιες έρευνες εξαρθρώθηκε «ροζ» κύκλωμα στην πόλη του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η Interpol παρακολουθούσε 33χρονη Βραζιλιάνα  διαχειρίστρια ιστοσελίδας που έκλεινε ραντεβού αλλοδαπών γυναικών έναντι αδράς αμοιβής.

Η διαχειρίστρια ζει στην Γερμανία και είναι γνωστή στην διεθνή αστυνομική υπηρεσία, η οποία εντόπισε και την γερμανική IP της ιστοσελίδας και ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για την ταυτότητά της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και ερευνάται αν έκλεινε “καυτά” ραντεβού με αλλοδαπές και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Η τελευταία «αποστολή» στον Βόλο ήταν μια συνομήλικη ομοεθνής της Βραζιλιάνας, η οποία είχε συλληφθεί στις 2 Οκτωβρίου όταν ο αστυνομικός που της έκλεισε ραντεβού ως πελάτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της παρέδωσε 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στο παρελθόν είχαν συλληφθεί με τον ίδιο τρόπο και άλλες καλλονές που είχαν έρθει από το εξωτερικό για ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής.

ΠΗΓΗ