Σύλληψη 2 Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη της ομάδας ΟΠΚΕ Κορινθίας

Τις απογευματινές ώρες της 25/10/2018 στον Ισθμό της Κορίνθου και στα Φιχθια Αργολίδος αντίστοιχα, συνελήφθησαν από την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής και Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας 2 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 23 και 26 ετών αντίστοιχα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Οι αλλοδαποί αρχικά εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα στον Ισθμό της Κορίνθου και όταν οι αστυνομικοί δηλώσαν την ιδιότητα τους αλλά και την πρόθεση τους να τους ελέγξουν, ο πρώτος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο ενώ προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, ενώ ο δεύτερος εισήλθε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό το Άργος Αργολίδας.

Ο πρώτος ύστερα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αφού προηγουμένως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης είχε απορρίψει τσαντάκι μέσης το οποίο περιείχε ινδική κάνναβη 200 γραμμαρίων προφανώς με σκοπό την εμπορία, αλλά και πλήθος καρτών sim, χρημάτων και κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, οι άντρες της ανωτέρω ομάδα κινήθηκαν προς τον προορισμό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ (Άργος Αργολίδας). Τελικά κατάφεραν να το εντοπίσουν και να το σταθμεύσουν το λεωφορείο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φιχθιων Αργολίδας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη και το έτερο άτομο που αναζητούνταν. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κορίνθου.