Ήπειρος: Περισσότερα από 122 κιλά ναρκωτικών «κυκλοφορούσαν» με δύο αυτοκίνητα

Ξεπερνούν τα 122, τα κιλά ακατέργαστης κάνναβης που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν (μαζί με δύο κιλά κατεργασμένης κάναβης) σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, που διεξήχθησαν σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 49χρονος, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος του χωριού Πλαγιά Κόνιτσας.

Από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, «αποκαλύφθηκαν» κρυμμένοι στο πορτ μπαγκάζ, τρεις σάκοι που περιείχαν 32 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 47 κιλών και 863,5 γραμμαρίων. 

Σε μια δεύτερη επιχείρηση, το μεσημέρι της Πέμπτης (18/10), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις αλβανικές Αρχές, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο, στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 24χρονος Αλβανός.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 73 κιλών και 840 γραμμαρίων, καθώς και 19 δέματα με κατεργασμένη κάνναβη ,«σοκολάτα», συνολικού βάρους δύο κιλών και 30 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών ήταν ένας 35χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, χθες, αργά το απόγευμα, στην Κυψέλη Αττικής.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση από Πακιστανούς στη Νίκαια

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη – Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr o δικηγόρος του



ΠΗΓΗ