Ο δικηγόρος του συντρόφου της Αγγελικής Πεπόνη αποκλειστικά στον Πέτρο Κουσουλό

Στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 μίλησε αποκλειστικά στον Πέτρο Κουσουλό, ο συνήγορος του φίλου της άτυχης Αγγελικής Πεπόνης, Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης.

Το πρόσωπο που θεωρήθηκε ως «κλειδί» για την εξαφάνιση της 26χρονης το 2010, κατηγορήθηκε από την οικογένεια της θανούσας ότι γνώριζε λεπτομέρειες για την εξαφάνιση της, κάνοντας τότε λόγο ακόμη και για το ότι είναι εκείνος υπαίτιος για ενδεχόμενη δολοφονία της νεαρής.

Για όλα αυτά απάντησε ο δικηγόρος του 59χρονου συντρόφου της.

«Ο εντολέας μου ουδέποτε είχε κατηγορηθεί για την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη. Όταν είχε εξαφανιστεί η Αγγελική είχε θεωρηθεί ως ύποπτος. Όμως δεν είχε ποτέ ασκηθεί ποινική δίωξη στο πρόσωπο του.»

Όπως δήλωσε ο κ. Παπαϊωανίδης, προς το παρόν καμία παραγγελία δεν έχει γίνει για εισαγγελική έρευνα σχετικά με την υπόθεση.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι είχε ισχυριστεί ο εντολέας του τότε στην κατάθεση του, υπογράμμισε:

«Κατέθεσε ότι δεν ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Πεπόνη, απλώς το τελευταίο στίγμα του κινητού της είχε εντοπιστεί στην ευρύτερη περιοχή όπου κοντά είναι και η κατοικία του.»

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ίδιο μίλησε τότε και για έτερα πρόσωπα που είτε γνώριζαν είτε ήξεραν για το ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση.

Πληροφορίες όμως που δεν οδήγησαν ποτέ πουθενά.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες περί άσκησης σωματικής βίας προς την Αγγελική από πλευράς του συντρόφου της, ο δικηγόρος ήταν κατηγορηματικός δηλώνοντας πως ο εντολέας του ουδέποτε πείραξε τη φίλη του αλλά αντιθέτως προσπαθούσε να την βοηθήσει στον σκληρό κόσμο των ναρκωτικών όπου ζούσε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/519296925″ params=”visual=true&show_artwork=true&maxwidth=750&maxheight=1000&dnt=1″ width=”100%” height=”400″ iframe=”true” /]

ΠΗΓΗ